Underbara kristaller!

…..kan man aldrig ha för många av 🙂

Dessa stenar är inte bara vackra att se på, de fyller också olika funktioner. Som att de hjälper kroppen att varva ner, stärker och renar energin inom dig som runt omkring dig. Varje sten är som en liten egen individ, som har sina speciella egenskaper. Har du någon gång gått i en butik som säljer kristaller och känt på olika stenar? Har du känt hur vissa på en gång börjar bli varma eller gör så att det pirrar lite i handen du håller den i? Det är ett tecken på att stenen resonerar med din energi. Vissa stenar känns det ingenting av, och då är det så. Detta betyder inte att den inte kan vara bra för dig, men de som gör lite extra väsen av sig direkt kan du vara säker på att de kommer att vara rätt för dig.

Kristaller blir mer och mer populära och används för eget bruk som professionellt. Det finns många som erbjuder kristall-healing eller ledda meditationsgrupper där man använder sig av kristaller i meditationerna.

Om du har en kristall hemma, förslagsvis en bergskristall eller en ametist, testa att lägga den på pannan när du ska sova eller vila. Dessa kristaller är renande när det kommer till stress och huvudvärk. Kanske har du samlat på dig en del spänningar under dagen? Då kan detta vara ett verktyg att få pannan och huvudet att slappna av.

Kristaller omvandlar negativ energi till positiv energi. Du kan ha dem runt om i hemmet för att skapa harmoni och hemtrevnad och du kan även ha de på dig som smycken och låta dem stärka dig i ditt vardagliga liv.

Blev du lite extra nyfiken på kristaller nu? 🙂 Kolla in Yogia.se, för mer info om kristaller. De har även ett par fina böcker om detta för dig som vill veta mer.

Vänligen,

Karin

Sign up for the newsletter and get a FREE E-BOOK on how to raise your vibration. Website: https://golden-vibes.com


Visit Golden-vibes’s shop, for cool artwork on awesome products!Golden-vibes’s shop

MeWe Group: http://mewe.com/join/ascensionjourney-goldenvibes

Book a distance Reiki healing session: https://golden-vibes.com/reiki/

Want to make money on your blog? Sign up to Adrecord, an affiliate marketing network, for free, and start earning today: https://click.adrecord.com?c=39528&p=120

Shop crystals, books, yoga clothing/mats and accessories at Yogia.se:
https://click.adrecord.com?c=39528&p=830

Support your body with the best and cleanest supplements from Glimja (and Vimergy): https://click.adrecord.com?c=39528&p=725

Är du en blivande Stressterapeut? Studera på distans och helt online hos Academy Online: https://www.academyonline.se/faq/stress-terapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: