Vad tyckte du om att göra som barn?

I en tid där vi behöver glädjen och kreativiteten mer än någonsin så finns det några knep att ta till…

Detta år har varit turbulent för många och rörigt för de flesta. Många har ”passat på” att gå inåt i sig själva för att söka svar och andra har kanske blivit tvingade till det av olika omständigheter. Förändringarnas år kan man också säga. Det är separationer i relationer, nya förhållningssätt och regler och rekommendationer, som det så fint kallas, vänner och familjer som inte kommer överens som de brukar och överlag energier som rör om på de flesta plan i livet.

Även om viruset och de efterföljande konsekvenser det har gett har påverkat oss och vårt levnadssätt så har det även hänt förändringar UTÖVER också. Så det är mycket att ta in och oftast när förändringar sker, så behöver vi tid att processa dem, på vårt eget sätt, i vår egen takt.

Vi har i mååånga år sprungit runt i det så kallade ”ekorrhjulet” där de flesta knappt hunnit andas. Med konsekvenser som sjukskrivningar till följd. I år när det gungar så mycket så har det också kommit in möjligheten av reflektionstid. Kanske att du har kunnat arbeta hemma mer? Du kanske på så sätt kunnat minska intrycken från kollegor och olika arbetsmiljöer eller transporter till och från arbetet? Eller kanske har du inte haft den möjligheten.

Men oavsett, så är reflektionstid bra och väldigt nödvändigt för att stötta våra inre processer. Vi behöver tid att ”landa” i våra beslut och i de förändringar som sker omkring oss. Om du upplever att du saknar reflektionstid i din vardag just nu så planera in det! Se till att du ger dig själv möjligheten att se över och tänka över saker på dina villkor.

Vi behöver också ta eget ansvar i att hitta glädjen och kreativiteten igen, då vi kanske kastats omkull av olika saker som nämndes ovan. Glädjen som vibrerar på en hög frekvens och som hjälper dig komma framåt i dina processer. För om du behöver ta nya beslut i dessa förändringar så vill du ta dem ur ett stadie av glädje och inte frustration eller ilska. Eller hur? Du vill ju att du ska kunna ta det bästa möjliga beslut för samtliga inblandade, inklusive dig själv, och det görs bäst utifrån ett glädje-perspektiv. (Nu är det såklart inte helt lätt i ALLA beslut, men du förstår nog det.)

Hur hittar du mer glädje i ditt liv? När känner du som mest glädje?

Vad tyckte du om att göra som barn?
– Måla?
– Dansa?
– Snickra?
– Spela musik?
– Pyssla?
– Sjunga?
– Spela teater?
– Bada?
– Någon sport?

Utmaningen för dig idag blir att sätta dig med penna och papper och skriva ner de aktiviteter som tyckte om att göra som barn. Kanske att du kan ta upp någon av dessa ett tag framöver och låta ditt inre barn få vägleda dig i glädjen ett tag?!

Focus goes, where energy flows

Vänligen,

Karin

Sign up for the newsletter and get a FREE E-BOOK on how to raise your vibration. Website: https://golden-vibes.com

Visit Golden-vibes’s shop, for cool artwork on awesome products!
Golden-vibes’s shop

MeWe Group: http://mewe.com/join/ascensionjourney-goldenvibes

Book a distance Reiki healing session: https://golden-vibes.com/reiki/

Want to make money on your blog? Sign up to Adrecord, an affiliate marketing network, for free, and start earning today: https://click.adrecord.com?c=39528&p=120

Shop crystals, books, yoga clothing/mats and accessories at Yogia.se:
https://click.adrecord.com?c=39528&p=830

Support your body with the best and cleanest supplements from Glimja (and Vimergy): https://click.adrecord.com?c=39528&p=725

Är du en blivande Stressterapeut? Studera på distans och helt online hos Academy Online: https://www.academyonline.se/faq/stress-terapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: