Startkit till att arbeta med Attraktionslagen

Law of attraction

Har du hört talas om attraktionslagen?

Om du har det så vet du att vi alla består av energi som i sin tur består av olika frekvenser och frekvenserna attraherar det vi önskar.

För att attrahera och manifestera sina önskningar, så kan man använda sig av olika verktyg och knep. När vi besökte Yogia.se, så fann vi ett jättespännande inspirationskit, när det kommer till just det här ämnet!

Så här kommer mer information om det:

Bli en riktig Super Attractor med detta tillbehörs-kit. Perfekt för dig som redan har boken Attraktionskraften och nu vill lägga till verktyg för att utveckla Attraktionskraften ännu ett steg. Innehåller en spiralbunden dagbok och affirmationskort i samma serie samt en ljuvlig Rosenkvarts.

Dagbok “Super Attractor”

Dagboken Super Attractor av Gabrielle Bernstein är ett fantastiskt verktyg för dig som vill utveckla ditt inre, dina tankar och bli en Super Attractor! Använd boken för att föra anteckningar över reflektioner, skriva dagbok eller tacksamhetsdagbok. 

De vackra sidorna och de ljuvliga texterna (på engelska) som kommer på var och varannan inspirerar till en ny nivå av dagboksskrivande. På flera ställen i dagboken finns Gabbys Guidance där Gabby ger små “uppdrag” och ger dig tänkvärda saker att fundera över och skriva om. Boken innehåller konstverk baserade på de vackra affirmationskorten Super Attractor.

Genom att använda dagboken kommer du att fördjupa din anslutning till din inre andliga kraft (dina Super Attractor-förmågor), komma in i universums flöde och känna dig peppad att manifestera ett liv fyllt med mening, lycka och glädje. Gabbys inspirerande mantran kompletteras av Michaela Ezras akvarellillustrationer, vilket ger läsaren en visuell känsla för att öka sin manifestation.

Affirmationskort “Super Attractor”

Super Attractor är 52st helt ljuvliga affirmationskort från underbara Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort varje dag och inspireras till en daglig reflektion och en fantastisk personlig utveckling!

Att vara en Super Attractor innebär att det du manifesterar och tror på, det får du tillbaka. Denna fantastiska kortlek hjälper dig att ansluta till och leva i linje med universum så att du kan komma in i ett flow av välbefinnande och utveckla dina egna Super Attractor krafter. Våga släppa in detta i ditt liv och se hur mirakel sker.

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrat eller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.

Kristallen Rosenkvarts

Rosenkvartsen hjälper dig att öppna ditt hjärta och ta in lycka i ditt liv. Den löser upp blockeringar och lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

Namn: Rosenkvarts
Modell: Tumlad
Färg: Ljusrosa
Storlek: ca 20-30mm
Vikt: ca 10-20g
Kristaller och stenar i mindre storlek är perfekta att ha med sig i fickan eller väskan!

Vem känner sig tokinspirerad att sätta igång!? Beställ ditt eget kit och börja manifestera!

Vänligen,

Karin
Creator Golden-Vibes
Reiki practitioner

Sign up for the newsletter and get a FREE E-BOOK on how to raise your vibration. Website: https://golden-vibes.com


Visit Golden-vibes’s shop, for cool artwork on awesome products!Golden-vibes’s shop

MeWe Group: http://mewe.com/join/ascensionjourney-goldenvibes

Book a distance Reiki healing session: https://golden-vibes.com/reiki/

Want to make money on your blog? Sign up to Adrecord, an affiliate marketing network, for free, and start earning today: https://click.adrecord.com?c=39528&p=120

Shop crystals, books, yoga clothing/mats and accessories at Yogia.se:
https://click.adrecord.com?c=39528&p=830

Support your body with the best and cleanest supplements from Glimja (and Vimergy): https://click.adrecord.com?c=39528&p=725

Är du en blivande Stressterapeut? Studera på distans och helt online hos Academy Online: https://www.academyonline.se/faq/stress-terapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: