Utveckla ditt Personliga Ledarskap

Golden vibes, courses, stress management

Det är inte hur du har det, det är hur du tar det!

Snart lanseras min nya kurs i Personligt Ledarskap hos utbildningsföretaget Academy Online, Sveriges största utbildningsföretag för onlineutbildningar. Här kommer information om kursen och vad den kommer att innehålla. För att hålla dig uppdaterad om när den släpps, så rekommenderar jag att du anmäler dig till Golden Vibes nyhetsbrev. Kursen lanseras inom ett par veckor.

Vi ställs alla inför utmanande situationer. Kanske kan vi vara överens om att det är lite extra i dessa tider? När det är rörigt omkring oss och kanske också inom oss, så är det viktigt att kunna se vad man själv kan påverka och vad man behöver släppa taget om. Här kommer det personliga ledarskapet in.

Genom en fördjupad självkännedom och några effektiva verktyg inom ledarskap och mental träning, så får du genast bättre förutsättningar till att hantera såväl väntade som oväntade situationer. Du kan se skillnad på vad som är ditt ansvar, var ditt fokus bör ligga och på vad som inte är menat att ta din uppmärksamhet.

Därför är denna kurs ett vasst redskap för dig som vill ta steget till att behärska och utveckla ditt personliga ledarskap. Kursen innehåller två kapitel där kapitel ett fokuserar på fördjupad självkännedom och kapitel två på det personliga ledarskapet och det coachande förhållningssättet. Som en röd tråd genom kursen går den mentala träningen, som är a och o för att kunna arbeta effektivt med sina tankar och förhållningssätt.

Målet med kursen är att du ska ha en bättre självkännedom och att du har konkreta verktyg med dig i ditt fortsatta arbete med din personliga utveckling.

Kursen har olika övningar och avslutas sedan med en inlämningsuppgift som består av en handlingsplan där du tagit fram vilka steg som du behöver ta i ditt fortsatta arbete.

Kursupplägg

Kapitel 1 – Självkännedom

* Introduktion av kursupplägg
* KASAM (Känsla av sammanhang)
* Kognitiva metoden
* Automatiska tankar
* Självkänsla/Självförtroende
* Värderingar & Valda sanningar
* Övningsuppgift

Kapitel 2 – Personligt ledarskap

* Mental träning 1& 2
* Personligt ledarskap
* Coachande förhållningssättet
* Självcoaching
* Handlingsplan
* Övningsuppgift
* Inlämningsuppgift

Kursledare, Karin Mehler

Utbildad hos Hälsoakademien Europa till Certifierad Stress & Friskvårdsterapeut och Certifierad Coach. Hon har sedan dess växlat sina uppdrag mellan friskvård, utbildning och evenemang, då hon även har en examen i Eventarrangörskap. Karin har arbetat som coach, kursskapare och kursledare såväl på det gamla hederliga sättet i fysiska klassrum som genom onlineutbildningar. Karin är även utbildningsledare och skapare av yrkesutbildningen Certifierad Stressterapeut och kursen Stresshantering på Academy Online.

Varmt välkommen till kursen!

Karin
Creator Golden Vibes

Sign up for the newsletter and get a FREE E-BOOK on how to raise your vibration. Website: https://golden-vibes.com

Visit Golden-vibes’s shop, for cool artwork on awesome products!https://www.redbubble.com/people/Golden-vibes/shop?asc=u

MeWe Group: http://mewe.com/join/ascensionjourney-goldenvibes

Book a distance Reiki healing session: https://golden-vibes.com/reiki/

Want to make money on your blog? Sign up to Adrecord, an affiliate marketing network, for free, and start earning today:
https://click.adrecord.com?c=39528&p=120

Shop crystals, books, yoga clothing/mats and accessories at Yogia.se:
https://click.adrecord.com?c=39528&p=830

Support your body with the best and cleanest supplements from Glimja (and Vimergy): https://click.adrecord.com?c=39528&p=725

Är du en blivande Stressterapeut? Studera på distans och helt online hos Academy Online: https://www.academyonline.se/faq/stress-terapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: